Stacks Image 773
NV MAATSCHAPPELIJK VASTGOED Deventer

PANDEN
De Deventer Schouwburg
De Leeuwenkuil centrum voor muziek en dans
Filmhuis de Keizer
Bodenloods

Bodenloods
Net als het voormalig Davo werd De Bodenloods gebruikt door een mix van creatieve dienstverleners, culturele ondernemers en kunstenaars. De huurperiode voor deze broedplaats liep tot juli 2012. Vervolgens heeft de NV Maatschappelijk Vastgoed de loods gekocht en de loods herontwikkeld.
De loods wordt momenteel gebruikt door Restaurant Dok H2O, objektentheater TamTam, Femke Teusink. Tevens is ons kantoor hier gevestigd.
Voormalig Davo
In het kader van tijdelijk beheer werd dit pand voor een periode van 5 jaar bestemd als broedplaats voor creatieve ondernemers. Deze tijdelijkheid was zo succesvol dat de gemeente Deventer samen met de NV Maatschappelijk Vastgoed besloot de tijdelijke formule van creativiteit en kunst om te zetten naar een definitieve bestemming. Met Studio Groen+Schild als architect en Koopmans als aannemer is het gebouw getransformeerd.
Het gebouw is in november 2014 geopend. In het gebouw zijn nu onder andere het Kunstenlab, het Smartlab, de Kunstuitleen, Studio Wonder en daarnaast een hoop andere creatieve ondernemers en kunstenaars te vinden.
Polakkers wijkcentrum
Dit pand is in 2012 en 2013 als dependance voor De Leeuwenkuil verbouwd voor ballet- en muziekruimten.


/